DE MOURA COSTA, C.; SERGIO SILVA, A.; PEREIRA DE SOUSA, A. E.; CARVALHO DE MOURA, R.; OLIVEIRA SILVINO, V.; CAMARÃO TELLES BIASOTO, A.; SANTOS LULA BARROS, D.; LUSTOSA BARROS, E. M.; DA ROCHA SOUSA, L.; LOPES MACEDO, J.; LIMA DE CASTRO ABREU, lais; DE CARVALHO E MARTINS, M. do C.; LOUREIRO WERNECK, G.; DE LIMA MOREIRA, D.; BRANDIM GOMES, R. B.; PEREIRA DOS SANTOS, M. A. GRAPE JUICE MINIMIZES INFLAMMATION AND REDUCES HOSPITALIZATION TIME IN PATIENTS WITH COVID-19. Revista Interfaces: Saúde, Humanas e Tecnologia, [S. l.], v. 12, n. 4, p. 4941–4954, 2025. DOI: 10.16891/2317-434X.v12.e4.a2024.pp4941-4954. Disponível em: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/2038. Acesso em: 28 abr. 2025.